Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

Ez a hanganyag abban támogat, hogy olyan minőségű párkapcsolatot tudj megélni, amelyikben a mély érzelmek, a testi-lelki harmónia, a könnyedség, az öröm, a játékosság, a boldogság van jelen. Ahol a nő éli a NŐ-t és a férfi FÉRFI-ként van jelen, egymást támogatva, emelve, egymással szövetségben.

Segít abban, hogy ha egyedül vagy, akkor megjelenjen az életedben az a társ, akivel meg tudod élni ezt a szerelmet, illetve, ha van párkapcsolatod, akkor képes legyél azt magasabb szintre emelni.

Tulajdonképpen a hanganyag a szerelem állapotába emel, megemeli a rezgésedet, és azáltal, hogy benned megjelenik ez az érzés, azáltal fog megjelenni a fizikai valóságodban is.

Fontos, hogy éld át és képzeld el azt, amit szeretnél még mielőtt az valóban megjelenne az életedben. Abban segít, hogy úgy érezd, hogy ez a valóságod. A tudatalatti nem tud különbséget tenni az elképzelt és a valóban megélt élmények között. Ezáltal ezzel a vizualizációs játékkal azt üzened neki, hogy Te már most ezt éled.

Majd kezdd el figyelni az Univerzum jeleit, és várd kiváncsian, hogy mit érdemes tenned a fizikai síkon is a megvalósulás érdekében. A lelked jelezni fog, lehet, hogy szívesen kipróbálsz új dolgokat, megengedsz magadnak olyasmit, amit eddig nem, elmész egy olyan helyre, ahol még nem jártál, olyasmivel foglalkozol, amiben meg tudod élni a kreativitásodat, a szenvedélyedet stb. A lényeg, hogy légy nyitott és érezd jól magad.

Az Ego-d először lehet, hogy tiltakozni fog, elképzelhető, hogy egy-egy mondatnál azt fogod érezni, hogy az nem így van, nem lehetséges, ez túl szép, hogy igaz legyen. Ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ez egy játék. Lehet, hogy még nem így van, lehet, hogy még soha nem élted ezt át, de bármikor választhatsz mást. Mi az, ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

A hanganyag szándékosan rövid, kb. 15-20 percet igényel Tőled, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a napodba. A legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után hallgatod meg, vagy este lefekvés előtt, de ha ez nem megoldható, akkor napközben is bármikor meghallgathatod. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ez segíti a lecsendesedést. A legjobb, ha hallgatsz közben valami igazán szerelmes dalt. Az alábbi zene például remekül illik hozzá:

BEAUTIFUL ROMANTIC MUSIC

De választhatsz másik zenét is, ha van kedvenced, amit szívesen hallgatnál közben. A lényeg, hogy éld át, érezd át és képzeld el. Az érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

A Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék hanganyag ára 2 990 Ft . Azonban, ha MOST megrendeled, akkor ajándékba kapod a Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék hanganyag-ot is, tehát egy áráért kettőt kapsz.

A boldog párkapcsolat megteremtéséhez elengedhetetlen az, hogy szeresd magad, szeresd a női létet, az életedet. Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

Bővebb információkat itt találsz:

https://atudatossagcsodai.hu/ragyogo-no-onszeretet-vizualizacios-jatek/

Élj Te is ezzel a nagyszerű lehetősséggel, legyen a Tied mindkét hanganyag.

*Az akció 2022. június 30-ig érvényes.

MEGRENDELÉS: 

Írj az alábbi e-mail címre: atudatossagcsodai@gmail.com vagy

töltsd ki az alábbi MEGRENDELÉSI ŰRLAP-ot:

(Kérlek, hogy a TÁRGY mezőbe írd be a vizualizációs játék nevét)

  További vizualizációs játékokat itt találsz:

  Reggeli vizualizációs játék (INGYENES)

  A reggel a napunk egyik legfontosabb része, ugyanis ahogy indítod a reggelt, az hatással van az egész napodra. Ezért nagyon fontos, hogy a reggeli rutinod része legyen az, hogy tudatosan felhangolod magad. Ez a hanganyag pont ebben segít. Ugye Te is szeretnél játszani minden reggel? Szeretnéd pozitívan, lelkesen, izgatottan indítani a napodat?

  Reggeli vizualizációs játék (INGYENES)

  Anyagi BŐSÉG vizualizációs játék

  A Bőségről legtöbb embernek a sok pénz jut eszébe, de a bőség ennél sokkal több. Magába foglalja a szeretetteljes emberi kapcsolatokat, az elegendő szabadidőt, azt, hogy azzal töltjük az időnk nagy részét, amit szeretünk csinálni, amiben jól érezzük magunkat. A saját jóllétünkkel, kiteljesedésünkkel tudunk a legtöbbet adni magunknak és mindenki másnak is.

  Ez a rövid vizualizációs játék segít abban, hogy a BŐSÉG létállapotába kerülj.

  Anyagi BŐSÉG vizualizációs játék

  HÁLA vizualizációs játék

  Azt tartják, hogy a hála a legerősebb ima.

  Amikor hálásak vagyunk, akkor ez az életünk minden területére pozitív hatással van, és elkezdenek csodák érkezni az életünkbe. Ha minden nap hálát adsz valamiért akkor az Élet még több olyan dolgot hoz hozzád amiért hálás lehetsz.

  Hála vizualizációs játék

  A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

  Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat