Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Hála vizualizációs játék

Hála vizualizációs játék

Azt tartják, hogy a hála a legerősebb ima.

Amikor hálásak vagyunk, akkor ez az életünk minden területére pozitív hatással van, és elkezdenek csodák érkezni az életünkbe.

Amikor a hála állapotában vagy, akkor azt üzened az Univerzumnak, hogy bőségben vagy, nyitott vagy az Élet szépségeire. A hála energiájában arra figyelsz, ami megvan, ahelyett, ami nincs. Ezt az Univerzum úgy értelmezi, hogy amire vágysz az már megvan, tehát mindent megtesz azért, hogy még több csodálatos ajándék, lehetőség, körülmény stb. érkezzen az Életedbe.

Ha minden nap hálát adsz valamiért akkor az Élet még több olyan dolgot hoz hozzád amiért hálás lehetsz.

Rengeteg mindenért lehetünk hálásak.

Akár olyan dolgokért, melyeket a hétköznapi rohanásban észre sem veszünk, vagy amit természetesnek veszünk, pedig nem mindig volt az, vagy nem minden embernek az. Ha egy nehézség, megoldandó feladat van az életünkben, akkor hálásak lehetünk azért, hogy nem még rosszabb a helyzet. Valamint hálát adhatunk akár előre azért is, amit szeretnénk megélni. Az agyunk ugyanis nem képes különbséget tenni az elképzelt és a már megélt dolgok között, így a vágyunk tárgya könnyebben megérkezhet hozzánk.

Ezt a rövid vizualizációs játékot inspirációnak szánom, bele tudod szőni azt is amiért Te éppen most hálás vagy. Igyekeztem olyan dolgokat belevenni, ami univerzálisan mindenkinél releváns lehet.

Az Ego-d először lehet, hogy tiltakozni fog, elképzelhető, hogy egy-egy mondatnál azt fogod érezni, hogy ez nem így van, nem lehetséges. Ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ez egy játék. Lehet, hogy még nem így van, lehet, hogy még sose éreztél vagy gondoltál így magadra vagy az életedre, de bármikor választhatod akár ezt is, ha szeretnéd. Mi van, ha most lehetséges? Mi az, ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

Ha van olyan rész, ahol nagyon nagy ellenállást érzel a hanganyag többszöri meghallgatása után is, akkor azzal a témával érdemes külön is foglalkozni, ez azt jelzi, hogy a tudatalattidban van egy olyan program, ami már nem szolgál Téged.

A hanganyag mindössze 15-20 percet igényel Tőled, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a napodba. A legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után hallgatod meg, vagy este lefekvés előtt, de ha ez nem megoldható, akkor napközben is bármikor meghallgathatod. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ami segíti a lecsendesedést. A lényeg, hogy éld át, érezd át a mondatokat. Azt érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

A Hála vizualizációs játék hanganyag ára 2 990 Ft .

MEGRENDELÉS: 

Írj az alábbi e-mail címre: atudatossagcsodai@gmail.com vagy

töltsd ki az alábbi MEGRENDELÉSI ŰRLAP-ot:

(Kérlek, hogy a TÁRGY mezőbe írd be a vizualizációs játék nevét)

  További vizualizációs játékokat itt találsz:

  Reggeli vizualizációs játék (INGYENES)

  A reggel a napunk egyik legfontosabb része, ugyanis ahogy indítod a reggelt, az hatással van az egész napodra. Ezért nagyon fontos, hogy a reggeli rutinod része legyen az, hogy tudatosan felhangolod magad. Ez a hanganyag pont ebben segít. Ugye Te is szeretnél játszani minden reggel? Szeretnéd pozitívan, lelkesen, izgatottan indítani a napodat?

  Anyagi BŐSÉG vizualizációs játék

  A Bőségről legtöbb embernek a sok pénz jut eszébe, de a bőség ennél sokkal több. Magába foglalja a szeretetteljes emberi kapcsolatokat, az elegendő szabadidőt, azt, hogy azzal töltjük az időnk nagy részét, amit szeretünk csinálni, amiben jól érezzük magunkat. A saját jóllétünkkel, kiteljesedésünkkel tudunk a legtöbbet adni magunknak és mindenki másnak is.

  Ez a rövid vizualizációs játék segít abban, hogy a BŐSÉG létállapotába kerülj.

  Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

  Ha egyedül vagy és szeretnéd hogy megjelenjen az életben a Társ, vagy a jelenlegi párkapcsolatodat szeretnéd magasabb szintre emelni, akkor ez a hanganyag támogatni fog ebben. Segít, hogy olyan minőségű párkapcsolatot tudj megélni, amelyikben a mély érzelmek, a testi-lelki harmónia, a könnyedség, az öröm, a játékosság, a boldogság van jelen. Ahol a nő éli a NŐ-t és a férfi FÉRFI-ként van jelen, egymást támogatva, emelve, egymással szövetségben.

  Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

  A boldog párkapcsolat megteremtéséhez elengedhetetlen az, hogy szeresd magad, szeresd a női létet, az életedet. Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

  Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

  A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

  Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat