Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

.

Jogi Nyilatkozat

Kovács Emőke állapotfelmérése, konzultációi, előadásai és vizualizációs játékai stb. nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek vagy gyógyításnak (sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak) Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát! A hanganyagok kizárólag tájékoztató jellegűek, a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Az előadások, a konzultációk és a vizualizációs játékok a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Állapotfelmérésre és konzultációra sem fogadhatók, valamint kérem, hogy a hanganyagokot se használják (kompetencia határon kívűl eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

Egyéb kezelésekről vagy súlyos betegségekről, friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a bejelentkezéskor a kezelőt.

Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Szolgáltatásaimat és hanganyagaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe.