Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Access Bars®

Acces Bars®

Az Access Bars kezelés segítségével végleg megszabadulhatsz a negatív beidegződésektől, hitrendszerektől, hiedelmektől, félelmektől, önkorlátozó mintáktól, mindentől, ami fogva tart és akadályozza életed örömteli kiteljesedését. A Bars olyan eszköz, amelynek segítségével másként is lehet élni ezen a Földön. Hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén.

A fejeden lévő 32 pont (bárok) gyengéd érintésével történik egy-egy Bars kezelés. Minden Bars kezelés segít feloldani arról az életterületről a korlátokat, amelynek a pontjait érintik. Hatására feloldódnak a tárolt blokkok, viselkedési minták, negatív hitrendszerek és élmények energetikai lenyomatai úgy, hogy nem kell újra átélned a traumákat. Könnyedén, erőfeszítés nélkül tudod elengedni mindazt, ami gátol. Megnyit a befogadásra, lelassítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz folyamatosan nagyobbat, bőségesebbet teremteni. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Egy Bars kezelés „általános takarításként” működik, eltünteti a felesleges dolgokat.

Azért fontos ezeket törölni, mert általuk újra és újra megteremted a múltad eseményeit és traumáit (ugyanazt, csak esetleg kicsit más a díszlet és mások a szereplők), megakadályozva azt, hogy egy örömteli, lehetőségekben és élményekben gazdag életet élj. Minden hitrendszer, nézőpont, ítélet melyet igazzá tettél az éltedben, teremtő erővel működik, és csak azoknak a dolgoknak a megvalósulását engedélyezi, melyek összhangban vannak velük. Gyakran a tudatalatti negatív mintáid azok, melyek nem engedik, hogy meg tudd változtatni azt, amit szeretnél, és lehet, hogy ezért tehetetlennek érzed magad, ebben a Bars kezelés tud segíteni.

Miben segíthet az Access Bars®?

 • a testben lévő blokkokat oldja, így könnyedséget és örömet hoz
 • csökkenti a stresszt
 • segíti a koncentráltságot és a fókuszáltságot életed minden területén
 • oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
 • emelkedik a tudatossági szint, egyre éberebbé válsz
 • hozzájárulhat az egészségi állapot javulásához is
 • javulhat a kapcsolataid minősége
 • javulhat a pénzügyi helyzeted
 • csendesednek a belső monológok, párbeszédek
 • a kezelés során mély relaxációhoz segít
 • segíti az elfogadást és a befogadást
 • több lehetőség érkezik általa az életedbe és elkezdesz egy boldogabb, teljesebb életet teremteni

Egy Access Bars kezelés alkalmával akár sok-sok év blokkjai is kioldódhatnak, és a helyükre megérkezhet a tudatosság.

” A tudatosság az a képesség, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy magad vagy mások felett ítélkeznél. Az a képesség, hogy befogadj mindent, ne utasíts el semmit, és teremts meg mindent, amire csak vágysz az életedben – nagyszerűbbet a jelenleginél, és többet, mint amit el tudsz képzelni.”
(Gary Douglas)

Mikor ajánlom, hogy válaszd?

 • ha boldogabb, örömtelibb életet szeretnél
 • ha anyagi és érzelmi bőségben szeretnél élni
 • ha boldog, harmonikus párkapcsolatra vágysz
 • ha a múlt és a jövő helyett a jelenben szeretnél élni
 • ha több lehetőséget szeretnél beengedni az életedbe
 • ha szeretnéd csökkenteni a stresszt, békére, nyugalomra vágysz
 • ha szeretnél egy kellemes, relaxációs élményt
 • Ha eleged van már abból, hogy mindig nehéz és szenvedni kell, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben is lehet
 • ha szeretnéd letenni a korlátozó nézőpontjaidat (betegség esetén)
 • ha van legalább egy olyan dolog az életedben, amit szeretnél megváltoztatni

.

Hogyan történik?

Egy masszázs ágyon fekszel,  és be vagy takarva egy puha takaróval. Miközben kényelmesen fekszel, én az ujjaimat sorban a fejeden és az arcodon lévő megfelelő pontokra helyezem, és elkezdem futtatni a Bar-jaidat. Ezek a pontok olyan életterületeket jelölnek, mint pl. Öröm, Pénz, Kreativitás, Kapcsolatok, Test, stb. Az érintés hatására a tested ellazul és elkezd elengedni olyan korlátozó hiedelmeket, gondolatokat, érzéseket, fájdalmakat, ítéleteket, amelyek már nem szolgálnak téged. Ez egy pihentető, kellemes folyamat, és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, változást, lehetőségeket hoz az életedbe. A folyamatot egy rövid beszélgetés, konzultáció egészíti ki.

Mit tapasztalhatsz a gyakorlatban?

Változást hoz az életedbe. Azonban ez a változás nem biztos, hogy úgy fog megjelenni, ahogyan azt Te most várod. Az Access Bars® lehetőségeket nyit. A kezelésnek köszönhetően olyan dolgok is megváltozhatnak az életedben, amit korábban megváltoztathatatlannak tartottál. Kiszed a gondolataidat pörgéseiből és az elméd korlátaiból. Segít az élet örömeinek megélésében, a kiteljesedésedben.

Milyen élet területidre hat a Bars®?

 • Kapcsolataidra: Társaddal, szüleiddel, gyermekeddel, barátaiddal, munkatársakkal, főnököddel, bárkivel.
 • Párkapcsolatodra: Ha van, akkor is, és ha éppen most szeretnél, akkor is. Hogy olyan legyen amilyet Te szeretnél, ami Neked működik.
 • Pénzügyi helyzetedre: a pénzhez, a bőséghez való önkorlátozó hiedelmek kioldásával, a befogadásod növelésével segíti az egyre nagyobb bőség választását
 • Egészségedre: Mi az, amit a tested már régóta szeretne elengedni?

Hány alkalomra van szükség?

Amennyit választasz. Van akinél már egyetlen kezelés is hatalmas változást hoz, másnál több kezelés után történik meg az áttörés. Aki az élete részévé teszi rendszeresen a Barst®, annak az élete TELJESEN megváltozhat, egyre könnyedebbé és örömtelivé válhat.

Szeretnél változtatni az életeden, a kapcsolataidon, a pénzügyeiden, az egészségeden?  Szeretnéd a saját életedet élni? Választod Önmagadat?

Szeretettel várlak a Bars kezelésen, itt tudsz bejelentkezni.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Árthat-e a Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

Honnan tudom, hogy mit várhatok?

Nem tudhatod. Minden Bars folyamat más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben egy mély relaxációs élményben lesz részed és a legjobb esetben az egész életed megváltozik. 

Honnan tudod, hogy hány kezelés kell?

Nem lehet tudni.
Ez a folyamat nem lineáris, valamint nem egyforma, hogy az érzelmi sérülés kinek milyen mélyen van. Az eredmény attól a személytől és az Ő testétől függ, aki a kezelést befogadja.

Mikor érdemes futtatni a Bar-okat?

Bármikor, ha szeretnéd jól érezni magad. Érdemes rendszeres időközönként futtatni.