Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest, IX. kerület, Páva u. 27-29.

Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

Ahhoz, hogy boldog legyél és olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál elengedhetetlen az Önmagad szeretete, a belső Isteni lényeddel való összekapcsolódás.

Ebben a rövid vizualizációs játékban az Isteni éned üzen Neked a közeljövőből. Elmondja, hogy milyennek lát Téged és a körülötted lévő világot, melynek egy részét már most is éled, és folyamatosan bontakozik ki a fizikai valóságodban. Neked csak hinni kell benne és kíváncsi várakozással figyelni azt, hogy mi mikor valósul meg. Figyelni a lelked hangjára hogy kell-e valamit tenned vagy csak meg kell engedni magadnak és megkapod.

Az Ego-d először lehet, hogy tiltakozni fog, elképzelhető, hogy egy-egy mondatnál azt fogod érezni, hogy az nem így van, nem lehetséges. Ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ez egy játék. Lehet, hogy még nem így van, lehet, hogy még sose éreztél vagy gondoltál így magadra vagy az életedre, de bármikor választhatsz mást. Mi van ha most lehetséges? Mi az ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

A hanganyag szándékosan rövid, kb. 15-20 percet igényel Tőled, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a napodba. A legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után hallgatod meg, de ha ez nem megoldható, akkor napközben is bármikor meghallgathatod. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ez segíti a lecsendesedést. Illetve a legjobb, ha hallgathatod közben halkan a kedvenc zenédet is, olyan zenét ami Téged ellazít, feltölt. Az alábbi zene például remekül illik hozzá:

MELODY OF DREAMS

A lényeg, hogy éld át, érezd át a mondatokat. Az érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

“A hanganyag címe is már felkeltette az érdeklődésemet, mert úgy gondolom sok nő keresi magában a nagyszerűséget és a ragyogást… ami belül van, mégis látszik kívül is, ha rátalálunk. A hanganyag által testi, lelki és szellemi szinten is éreztem, hogy valami történik a sok megerősítés és pozitív szavak miatt. Köszönöm, hogy megalkottad és részese lehetek a saját belső utazásomnak!” E.Zsuzsa

A Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék hanganyag ára 2 990 Ft . Azonban, ha MOST megrendeled, akkor ajándékba kapod a Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék hanganyag-ot is, tehát egy áráért kettőt kapsz.

Ha egyedül vagy és szeretnéd hogy megjelenjen az életben a Társ, vagy a jelenlegi párkapcsolatodat szeretnéd magasabb szintre emelni, akkor ez az ajándék hanganyag támogatni fog ebben. Segít, hogy olyan minőségű párkapcsolatot tudj megélni, amelyikben a mély érzelmek, a testi-lelki harmónia, a könnyedség, az öröm, a játékosság, a boldogság van jelen. Ahol a nő éli a NŐ-t és a férfi FÉRFI-ként van jelen, egymást támogatva, emelve, egymással szövetségben.

Bővebb információkat itt találsz:

https://atudatossagcsodai.hu/boldog-parkapcsolat-vizualizacios-jatek/

*Az akció 2021. december 31-ig érvényes.

MEGRENDELÉS: 

Írj az alábbi e-mail címre: atudatossagcsodai@gmail.com vagy

töltsd ki az alábbi MEGRENDELÉSI ŰRLAP-ot:


  A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

  Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat