Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Rólam

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

Hiszek abban, hogy mindannyian egy saját egyedi terv, cél megvalósítása, megélése miatt választottuk ezt az életet. A lelkünk eltervezte, hogy mely tapasztalások által szeretne fejlődni és a vágyaink mutatják az irányt arra, amit valódi önmagunkként szeretnénk tapasztalni. Tehát egyrészt van sorszerűség, mert nem véletlenül találkozunk bizonyos emberekkel és kerülünk bizonyos helyzetekbe, másrészt az már a szabad választásunk, hogy azt éljük-e amit elterveztünk. Vannak bizonyos sorsfordulók, melyeket mindenképpen átélünk. Tulajdonképpen minden megtapasztalásunk a lelkünk útja, a kiteljesedés felé vezet, és amikor nehézségekkel, nagyobb betegségekkel vagy balesetekkel találkozunk akkor az is azt jelzi, hogy valamit meg kell tanulnunk, változtatnunk érdemes, eljött az ideje egy újabb szintlépésnek.

Az életünk nagy részét a tudatalatti hitrendszerek, érzelmi sérülések, átvett minták és programok stb. által teremtjük. Ezeket azonban lehetőségünk van felismerni és kitisztítani. Minden egyes megoldandó helyzetre mutatja a megoldást a lelkünk. A szívünk és az eszünk összehangolása azt jelenti, hogy a lelkünk (szívünk) hangját meghallva az eszünkkel (ego) hozunk egy döntést, hogy ezentúl a lelkünkre hallgatva cselekszünk, tudatosan irányítjuk az életünket. Tehát ezentúl nem félelemből, hanem szeretetből cselekszünk, és a szeretetteli gondolatok, érzések által tudunk változtatni, úgy, hogy arra figyelünk, amit szeretnénk elérni.

Az elmúlt 6 évben intenzíven foglalkoztam önismerettel. Ahogy az általában lenni szokott először a saját életemben megjelenő problémára kerestem a megoldást. Meditációkra, konzultációkra, tanfolyamokra jártam. Több olyan eszközt, módszert, technikát ismertem és tapasztaltam meg ami segít felismeri és lebontani a régi tudatalatti hitrendszereket, melyek akadályoznak minket.  Tanultam többek között Theta Healing-et és az Access-nek is több tanfolyamát elvégeztem. Támogatott még a Tarot és a Számmisztika is. Az Asztrozófia és a Kínai asztrológia tanfolyam által rengeteg kérdésemre választ kaptam, önmagam és mások megismerésében, megértésében is sokat segítettek. Úgy tudunk egyre inkább Önazonossá válni, hogy megértjük azt, hogy a múltban miért úgy alakult az életünk, elfogadjuk a jelenlegi helyzetet, állapotot és hozunk egy új döntést. Új nézőpontból látunk rá magunkra, az életünkre és így képesek vagyunk új választást hozni, és egyre magasabb szinten élni, azáltal, hogy a figyelmünket arra irányítjuk amit szeretnénk megtapasztalni az életünkben. A Kvantumérintés tanfolyam a szeretet és a hála erejére emlékeztet, a Brief coaching pedig a megoldás fókusz kialakításában támogat. A tudatosan meghozott döntés, a cselekvés és a kitartás elengedhetetlen része a változásnak, továbblépésnek. Majd ahogy egyre inkább visszataláltam a valódi Önmagamhoz, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy új világ, egy új valóság tárul fel előttem. Tulajdonképpen egy gondolkodásmód és életmódváltás történt az életemben a folyamat során. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt a tudást másoknak is átadjam, hogy segítsek abban, hogy más nézőpontból lássanak önmagukra és a körülöttük lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életük. A harmonikus, boldog élethez elengedhetetlen a testünk egészsége, az érzelmi és a mentális jólét. 

A célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni a boldog, szeretetteli, bőséges, szabad és kiteljesedett élet megteremtésében.

Az alábbi lehetőségekkel tudlak támogatni az utadon:

A ZYTO scan állapotfelmérés pontos képet ad a szervezet aktuális állapotáról, mely alapján holisztikus rálátást nyerünk arra, hogy mire van szüksége a testednek és mivel tudod megtámogatni az érzelmi egyensúlyodat.  

A Lélek tudatosság konzultáció a saját módszerem, melynek soárn az önismereti utamon szerzett tudás átadása által, intuitív kérdésekkel, új nézőpontból való rálátással és a Brief coaching egyes elemeinek az alkalmazásával segítek  abban, hogy saját magad találd meg a válaszaidat.

 Hiszem, hogy minden válasz bennünk van. Azonban ameddig az önismereti út során az ember eljut odáig, hogy már egyedül is képes meghallani a lelke hangját és megbízni abban, addig érdemes külső segítséget igénybe venni. Ráadásul a saját életünkre mindig nehezebben látunk rá, hiszen érzelmileg érintve vagyunk. Ez az út nem mindig könnyű, bátorságra van szükség hozzá, de mégis szép, és szerintem csak így érdemes élni, ez vezet el az egyre boldogabb, kiteljesedett élethez. Bizalmas, támogató, szeretetteli közeget biztosítok a problémáid megoldásához, a kiteljesedésedhez és a csodák megéléséhez.

“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy nincsenek csodák. Vagy pedig abban, hogy a világon minden egy csoda.Albert Einsten

Én abban hiszek, hogy a létezés, az élet egy csoda, és benne a legnagyobb csoda Te magad vagy! Itt az ideje, hogy felfedezd az értékeidet, szeresd magad, élvezd az életed és kibontsd az ajándékot aki vagy 🙂