Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest, IX. kerület, Páva u. 27-29.

Reggeli vizualizációs játék (INGYENES)

Reggeli vizualizációs játék

A reggel a napunk egyik legfontosabb része, ugyanis ahogy indítod a reggelt, az hatással van az egész napodra. Ezért nagyon fontos, hogy a reggeli rutinod része legyen az, hogy tudatosan felhangolod magad. Ez a hanganyag pont ebben segít. Ugye Te is szeretnél játszani minden reggel? Szeretnéd pozitívan, lelkesen, izgatottan indítani a napodat?

Amit naponta csinálsz az szokássá alakul. Az ahogy érzed magad, egy idő után beépül a tudatalatti programodba és az idegrendszeredbe, és így a szokások automatikussá válnak, a hozzá kapcsolódó érzések válnak természetessé. Ezért fontos, hogy a vágyaidra, céljaidra fókuszálj.

Az Ego-d először lehet, hogy tiltakozni fog, elképzelhető, hogy egy-egy mondatnál azt fogod érezni, hogy ez nem így van, nem lehetséges. Ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ez egy játék. Lehet, hogy még nem így van, lehet, hogy még sose éreztél vagy gondoltál így magadra vagy az életedre, de bármikor választhatsz mást. Mi van ha most lehetséges? Mi az ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

A hanganyag rövid, mindössze 10 perces, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a reggeledbe. A legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után hallgatod meg, de ha ez nem megoldható, akkor napközben is bármikor meghallgathatod. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ami segíti a lecsendesedést. A lényeg, hogy éld át, érezd át a mondatokat. Azt érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

További vizualizációs játékokat itt találsz:

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék:

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

A boldog párkapcsolat megteremtéséhez elengedhetetlen az, hogy szeresd magad, szeresd a női létet, az életedet. Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

Bővebb információkat itt találsz:

Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat