Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Reggeli vizualizációs játék (INGYENES)

Reggeli vizualizációs játék

A reggel a napunk egyik legfontosabb része, ugyanis ahogy indítod a reggelt, az hatással van az egész napodra. Ezért nagyon fontos, hogy a reggeli rutinod része legyen az, hogy tudatosan felhangolod magad. Ez a hanganyag pont ebben segít. Ugye Te is szeretnél játszani minden reggel? Szeretnéd pozitívan, lelkesen, izgatottan indítani a napodat?

Amit naponta csinálsz az szokássá alakul. Az ahogy érzed magad, egy idő után beépül a tudatalatti programodba és az idegrendszeredbe, és így a szokások automatikussá válnak, a hozzá kapcsolódó érzések válnak természetessé. Ezért fontos, hogy a vágyaidra, céljaidra fókuszálj.

Az Ego-d először lehet, hogy tiltakozni fog, elképzelhető, hogy egy-egy mondatnál azt fogod érezni, hogy ez nem így van, nem lehetséges. Ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy ez egy játék. Lehet, hogy még nem így van, lehet, hogy még sose éreztél vagy gondoltál így magadra vagy az életedre, de bármikor választhatsz mást. Mi van ha most lehetséges? Mi az ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

A hanganyag rövid, mindössze 10 perces, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a reggeledbe. A legjobb, ha reggel, közvetlenül ébredés után hallgatod meg, de ha ez nem megoldható, akkor napközben is bármikor meghallgathatod. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ami segíti a lecsendesedést. A lényeg, hogy éld át, érezd át a mondatokat. Azt érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

További vizualizációs játékokat itt találsz:

Anyagi BŐSÉG vizualizációs játék

A Bőségről legtöbb embernek a sok pénz jut eszébe, de a bőség ennél sokkal több. Magába foglalja a szeretetteljes emberi kapcsolatokat, az elegendő szabadidőt, azt, hogy azzal töltjük az időnk nagy részét, amit szeretünk csinálni, amiben jól érezzük magunkat. A saját jóllétünkkel, kiteljesedésünkkel tudunk a legtöbbet adni magunknak és mindenki másnak is.

Ez a rövid vizualizációs játék segít abban, hogy a BŐSÉG létállapotába kerülj.

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

Ha egyedül vagy és szeretnéd hogy megjelenjen az életben a Társ, vagy a jelenlegi párkapcsolatodat szeretnéd magasabb szintre emelni, akkor ez a hanganyag támogatni fog ebben. Segít, hogy olyan minőségű párkapcsolatot tudj megélni, amelyikben a mély érzelmek, a testi-lelki harmónia, a könnyedség, az öröm, a játékosság, a boldogság van jelen. Ahol a nő éli a NŐ-t és a férfi FÉRFI-ként van jelen, egymást támogatva, emelve, egymással szövetségben.

Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

A boldog párkapcsolat megteremtéséhez elengedhetetlen az, hogy szeresd magad, szeresd a női létet, az életedet. Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

HÁLA vizualizációs játék

Azt tartják, hogy a hála a legerősebb ima.

Amikor hálásak vagyunk, akkor ez az életünk minden területére pozitív hatással van, és elkezdenek csodák érkezni az életünkbe.

Ha minden nap hálát adsz valamiért akkor az Élet még több olyan dolgot hoz hozzád amiért hálás lehetsz.

A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat