Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

doTERRA regisztráció

A doTERRA regisztráció nem jár semmilyen kötelezettséggel, azonban a lojalitásodat jutalmazza a cég.

Csatlakozási lehetőségek:

RUGALMAS MÓD

Ez esetben 25,4 Euro a regisztrációs díj, és már az első vásárlás során is jogosult vagy a 25% kedvezményre. Az az előnye, hogy úgy állítod össze a kosarad tartalmát, ahogy az számodra megfelelő.

PRAKTIKUS MÓD

Ez esetben nincs regisztrációs díj, és az előre összeállított kedvezményes regisztrációs csomagok közül tudsz választani. A regisztrációs csomag megvásárlása után a 25% kedvezményre jogosult vagy.

A regisztráció történhet törzsvásárlóként, vagy tanácsadóként.

Amennyiben nem szeretnél a továbbajánlással foglalkozni, akkor a Törzsvásárlót érdemes választanod, később tudod módosítani, ha mégis meggondolnád magad.

Ha már most tudod, hogy szeretnéd másoknak is ajánlani az olajokat akkor érdemes Wellness tanácsadóként regisztrálni. Ez esetben jogosult vagy jutalékra, bóuszokra és különleges promóciókban is részt vehetsz.

Milyen előnyökkel jár a regisztráció?

A doTERRA megadja Neked azt a szabadságot, hogy akkor és úgy vásárolj, amikor és ahogyan szeretnél. Nincs havi limit. Azonban ha csatlakozol az LRP programhoz, ami havi hűségrendelést jelent, akkor a következők szerint részesülhetsz előnyökben: vásárlásaid után pontokat írnak jóvá számodra, ennek mértékét az határozza meg, hogy mennyi ideje használod az olajokat és egyéb termékeket, illetve hogy milyen értékben vásárolsz. Minden termék rendelkezik pontértékkel (PV), általában 1 PV 1 euronak felel meg. Újra levásárolható pontokban íródik jóvá a szállítási költség is. Beállított LRP rendelésed tehát további 10-30%-ig terjedő kedvezmény megszerzéséhez segít hozzá és ahhoz, hogy jelentős értékű ajándékokban részesülj.

Amit még érdemes tudni:

A rendelésedet DPD futár fogja házhoz szállítani, általában 4 munkanapon belül. A csomagod állapotáról e-mailben értesítenek és a szállítás napján sms-t is kapsz. Saját webirodádban kezelheted a rendeléseidet, ahol láthatod a pontjaidat és az elért kedvezményeidet is. Magyar nyelű ügyfélszolgálat áll a rendelkezésedre.

Szeretettel várunk 🙂

A regisztráció menete:

Kattints az alábbi linkre a regisztráció elkezdéséhez:

http://mydoterra.com/emoke

/Ha a “Vásárlás” menüpontra kattintasz, akkor kiskereskedelmi áron tudsz vásárolni, tehát nem kapod meg a kedvezményt/

A nagykereskedelmi áron történő vásárláshoz a “Csatlakozzon és spóroljon” menüpontra kell kattintani.

Itt egy vicces magyarsággal megírt összehasonlító táblázattal találkozunk:

A lap alján a

    gombra kattintva tudsz tovább menni.

Majd a következő oldalon ki tudod választani a nyelvet és a szállítási országot. (Ha Magyarországra szeretnéd, akkor a magyar nyelvet és Európa-t kell kiválasztani, és Európán belül Magyarországot)

A következő oldalon tudod kiválasztani hogy Törzsvásárlóként vagy Wellness Tanácsadóként szeretnél regisztrálni. Ha ez megvan, akkor kattints a

   gombra a lap alján.

Itt a személyes adatokat kéri a rendszer, a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. FONTOS: csak ékezet nélküli betűket használj.

A szponzor információknál ezt kell látnod, ha esetleg nincs kitöltve, vagy más számot látsz, akkor az alábbi számot írd be: 7260269

Add meg a jelszót és pipáld be az Általános Szerződési Feltételek elfogadását.

Majd a lap alján, jobb oldalon kattints a Tovább gombra.

A következő oldalon találod a regisztrációs csomagokat: “legnépszerűbb enroller csomagok”. Ha találsz köztük olyat, amelyik számodra megfelelő akkor válaszd ki azt, és tedd a kosárba. Amennyiben nem találsz megfelelőt, úgy válaszd az “üdvözlőcsomag és regisztrációs díj (magyar)” lehetőséget. Ekkor Te választod ki, hogy mely olaj(ak)at szeretnéd, és ez esetben a 25,4 Eur egyszeri regisztrációs díjat is ki kell fizetned.

Ha végeztél kattints a “végösszeg megtekintése” gomba. Ekkor látni fogod a szállítási díjjal növelt összeget. A szállítási módnál a standard-ot érdemes választani és bankkártyával tudsz fizetni a “rendelés azonnali feldolgozása és folytatás” gomb megnyomása után.

Végül még be lehet állítani a következő rendelésedet, az úgynevezett LRP-t. Ennek a megváltoztatására 30 napod van, és később akár ki is törölheted.

Ha bármilyen kérdésed van keress nyugodtan a 06/70/432-7120-as telefonszámon, szívesen segítek.