Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Az illóolajok csodálatos hatása

Az illóolajok csodálatos hatása

Az illóolajok népszerűsége egyre nagyobb, használatuk napjainkban egyre elterjedtebb. Fontos szerepet játszanak az egészségmegőrzés területén is, különösen amióta a prémium minőségű és tisztaságú olajok is elérhetővé váltak.


Az illóolaj az adott növény illékony vegyületeinek az összessége, amely gyakorlatilag a növény minden tudását tartalmazza.

Alkalmazási módjai: párologtatás, inhalálás, testápolás, bedörzsölés, masszázs, aromás fürdő, borogatás stb.  • szagláson keresztül 22 mp alatt érik el az agyunkat

Az illóolajok belégzésük során közvetlenül hatást gyakorolnak agyunk limbikus rendszerére, ami a memória, az érzelem és a viselkedés központja, és befolyással van a hormonháztartásra, testhőmérsékletre, hangulatra, anyagcserére stb. Így közvetlenül támogatják a pozitív élettani és lelki folyamatok elindítását.

  • légzésen keresztül néhány perc után az egész vérkeringésből kimutatható

Minden lélegzetvétellel bekerül a légzőrendszerbe, majd egy idő után a tüdőben landol az illatmolekula, és a tüdő érhálózatán keresztül eléri az egész szervezetet.

  • bőrre kenve kb. 20 percen belül a szervezetünk összes sejtjét eléri, viszi az információt az egész szervezetben

Az illóolajoknak számtalan pozitív élettani hatása van, támogatják a testi egészséget, az érzelmi és mentális jólétet is, használatukkal a méreganyagok nagy részétől is megszabadulhatsz.

Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy jó minőségű, tiszta illóolajat használjunk. A doTerra a „”Föld ajándéka”, az egyedülálló CPTG minősítés garantálja az esszenciák prémium minőségét.

Téged is érdekelnek az illóolajok, de nem tudod, hogy számodra melyik lenne most a legjobb?

Szeretnél személyre szabott, hatékony és természetes megoldást, mely akár az Önismereti utadon is hozzájárulás lehet?

Már elérhető egy olyan csodálatos eszköz, amellyel ez is könnyedén lehetséges.

A ZYTO Balance 5.0 egy olyan biokommunikációs eszköz, amely pontos képet ad a szervezeted aktuális állapotáról, a működése a galvanikus bőrválasz technológián alapul. A tested jelzi, hogy az adott pillanatban mit szeretne, mire vágyik. A szkenner által felállított kép alapján holisztikus rálátást nyerünk arra, hogy mire van szüksége a testednek és mivel tudod megtámogatni az érzelmi egyensúlyodat. 

Az illóolajok támogatnak abban, hogy egészségesen és boldogan élhess, hogy kihozd magadból a legjobbat. Csodás eszközként és erőforrásként szolgálnak, könnyedebbé teszik az életedet.

Te is szívesen emelnéd az életminőségedet az esszenciális olajok használatával? Szeretnél egy állapotfelmérés során egyedi, személyre szabott ajánlatot kapni?

További információkat itt találsz:

Zyto scan állapotfelmérés