Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Álruhás áldás

Álruhás áldás

Jelenleg olyan időszakban vagyunk amikor sokak életében nagy változások zajlanak. A változásokat sokszor nehezen éljük meg, ragaszkodunk a megszokotthoz, még akkor is, ha tudjuk, hogy az már nem igazán jó nekünk. Amikor valami hirtelen, váratlanul történik, akkor az mindig magában hordozza annak a lehetőségét, hogy valami magasabb szintre kerüljön az Életedben. Például ha megszűnik a munkahelyed, akkor vagy találhatsz egy másikat amelyik jobb lesz karrier és/vagy fizetés szempontjából vagy lehet, hogy ideje elindítani a saját vállalkozásodat, amit már terveztél egy ideje. Ha felmondják az albérletedet akkor lehet itt az ideje saját lakást venni. Ha szakít veled a párod, akkor lehetőséged van Önmagad megismerésére és vagy érkezni fog az új szerelem, vagy a régiben fog minőségi változás történni. Ha megbetegszel, akkor lehetőséged van a testi és lelki gyógyulásra, egy új, egészségtudatosabb életmód kialakítására és ezáltal másképp éled majd a mindennapokat stb.

A lényeg, hogy tudd, ezek a változások mindig érted történnek. Az a céljuk, hogy egyre közelebb vigyenek a valódi Önmagadhoz. Ahhoz, hogy emlékezz arra, hogy ki vagy, mit szeretnél elérni és hogy visszatérj a saját forrásodhoz, belső békédhez, a teremtő erődhöz. Az új kezdet lehetőségét hordozzák magukban, azt, hogy felelősséget vállalj és irányítsd a saját életedet.

Ha valami hasonló történik az Életedben akkor próbáld kicsit távolabbi nézőpontból nézni, és így megérted, hogy miért van az, ami. Ha igazán őszinte vagy magaddal, akkor rájössz, hogy ezek a dolgok nem véletlenül, váratlanul történtek, hanem valójában Te akartad már a változást, csak féltél tőle. Úgyhogy fogadd el, legyél hálás, hogy megtörtént, és így végre elkezdhetnek a dolgok abba az irányba haladni, ahová szeretnéd, ha úgy döntesz.

A választásainkra, imáinkra, döntéseinkre a válasz nem mindig abban a formában érkezik, ahogy várjuk. Istennek mindig jobb terve van, mint nekünk. A nagy változások előtt sokszor nehézségeket tapasztalunk, ami annak köszönhető, hogy tudattalanul korlátozzuk magunkat. Ez a folyamat része. Azért van, hogy felismerjük és meghaladjuk, ezeket a korlátozó hitrendszereket, nézőpontokat. Amint megtisztítjuk magunkat ezektől a hiedelmektől megtörténik a változás és sokszor még szebb is lesz az eredmény, mint ahogy vártuk.

Gondolom Te is több hasonló példát tudsz hozni az Életedből amikor utólag rájöttél, hogy a legnehezebb periódusok után valami olyan új minőség jött létre, ami előtte még nem volt. Ha ezt tudatosítod magadban a nehézségek idején, akkor könnyebb lesz végig vinned a folyamatot és elérni a célodat, megélni az álmod teljesüléséhez vezető utat.

 Ha tetszett a cikk és úgy érzed szeretnél személyes támogatást is, akkor szívesen látlak az egyéni alkalmakon. A Te életedben milyen csoda jelenhet meg most? Itt tudsz bejelentkezni. 

Bővebb információk a lehetőségekről: Egyéni alkalmak árai