Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Lélek tudatosság konzultáció + Zyto

Probléma vagy ?

A Te életedben is megjelentek a kihívások?
Vágysz egy magasabb minőségű életre, de félsz a változástól?
Elakadtál? Jól jönne a támogatás?

A változástól való félelem természetes, azonban választhatod azt is, hogy a saját javadra fordítod. A mostani időszak egy óriási megújulási és fejlődési lehetőség mindenkinek. Te milyen kihívásokkal küzdesz? Minden probléma magában hordozza a megoldást is. ❤️ Talán ezt most még nem látod, de minden kihívás egy nagyobb jó felé vezet, ahhoz, hogy megtedd azt, aminek számodra most itt az ideje, ahhoz, hogy az életedben egy magasabb szintre lépj. Legyen számodra egy csodás újjászületés, egy magasabb minőségű élet kezdete. 😊 Milyen életet élnél, ha bármit választhatnál?

Te mit választasz? Mit szeretnél megváltoztatni?

 • valami új dologba kezdenél?
 • szeretnéd tudatosabban élni az életedet?
 • a nőiességedet szeretnéd megélni?
 • szegénységtudat helyett a bőségtudatosságot választanád?
 • azt szeretnéd, hogy a félelmeid helyett a szeretetteljes érzéseid és gondolataid vezéreljenek?
 • növelnéd az önbizalmadat, önszeretetedet, önbecsülésedet?
 • szeretnél az egészségedért tenni holisztikusan?
 • az önismeretet és önfejlődést választod?
 • megismernéd és kiteljesítenéd a saját egyediséget, egyéniségedet?
 • a vágyaid, céljaid megvalósításához szeretnél lendületet, támogatást kapni?
 • a kapcsolati problémáidat oldanád meg?
 • a múlt és a jövő helyett a jelenben szeretnél élni?
 • kikapcsolnád az állandó agyalást, kontrollt, irányítást?
 • több örömet, könnyedséget szeretnél megélni, élvezni az életet?
 • szeretnél beleálni a saját erődbe és ezáltal azt az életet teremteni, amire vágysz?

Ha úgy érzed jó lenne valaki, aki tud ebben támogatni, akkor szeretettel várlak az 1 órás Lélek tudatosság konzultációmon. MOST 🎁 ajándék Zyto scan állapotfelmérést is válazthatsz hozzá, ha szeretnél.
Segítek más nézőpontból rálátni a helyzetedre, arra fókuszálva, hogy milyen lehetőséget tartogat számodra ez a változás, és hogyan tudsz élni ezzel a lehetősségel. ❤️
Mi lenne ha olyan lenne az életed amire mindig is vágytál?

Mivel tudlak támogatni?

A saját módszeremet, amivel tudlak támogatni az utadon, Lélek tudatosság konzultációnak neveztem el. 

A beszélgetés keretét a megoldásfókuszú Brief coaching adja. Az életedben mindig az növekszik, amire a figyelmedet fordítod. Éppen ezért nem a problémára, hanem a megoldásra érdemes figyelni. A találkozó során olyan egyszerű, előrevivő kérdéseket teszek fel Neked, melyek segítenek abban, hogy az éppen aktuális problémádra egy másik, magasabb nézőpontból láthass rá, és saját magad találd meg a válaszaidat. Nem adok tanácsokat, és nem mondom meg a tutit. Azt, hogy éppen mire van szükséged, csak Te tudhatod. Abban segítek, hogy ez valóban megszülessen benned.

Ahhoz, hogy azt az életet éljük, melyben kiteljesedhetünk, örömöt, könnyedséget és boldogságot tapasztalunk két fontos dologra érdemes figyelni a Jelenlét-re és az Önszeretet-re.

Amikor az ember a jelenben kapcsolódik önmagához, akkor a szeretetet, a belső békét, a nyugalmat tapasztalja. Van egy belső bizonyosság, hogy minden értem van, minden úgy van jól ahogy van, bármit meg tudok változtatni és mindent el tudok érni, amit szeretnék.

 

 • egyszerű eszközökkel, praktikákkal, gyakorlatokkal
 • kérdésekkel, melyek közelebb visznek a célodhoz
 • azzal, hogy egy nagyobb perspektívából látsz rá a jelenlegi helyzetre és ezáltal a megoldásra
 • ingyenes online programok ajánlásával
 • önimereti utamon szerzett tudás átadásával
 • saját megoldásaim átadásával

Úgy érzed, hogy ez Neked szól? Lehet nem véletlen 😊
Képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha bármilyen életet választhatnál? ❤️

VÉLEMÉNYEK, AJÁNLÁSOK

Kedves, segítőkész, szeretetteljes magatartásával, hozzáértésével, türelmével, segít téged személyiséged fejlődésében, hogy megtaláld életedben, hogy mi és ki a fontos. Megtaláld a miértjeidet, felismerd önmagad erősségeit. Segít, hogy élni tudd az életed még akkor is, amikor nehéznek tűnik.
(E. Zsuzsa)
A találkozást követő 3. napon teljes bizonyossággal tudtam a helyes döntést egy nehéz szituációban. Hálás vagyok érte. Emőke a vendégei legjobb érdekeit szem előtt tartva támogatja az egyéni fejlődést. Aki élete egy-egy területén úgy érzi elakadt és támogatásra lenne szüksége, szeretettel ajánlom.
(K. Alexandra)

RÓLAM

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

Az elmúlt 6 évben intenzíven foglalkoztam Önismerettel. Ahogy az általában lenni szokott először a saját életemben megjelenő problémákra kerestem a megoldást. Meditációkra, konzultációkra, tanfolyamokra jártam. Több olyan eszközt, módszert, technikát ismertem és tapasztaltam meg ami segít felismeri és lebontani a régi tudatalatti hitrendszereket, melyek akadályoznak minket, abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk. Tanultam többek között Theta Healing-et és az Access-nek is több tanfolyamát elvégeztem. Támogatott még a Tarot és a Számmisztika is. Az Asztrozófia és a Kínai asztrológia tanfolyam által rengeteg kérdésemre választ kaptam, önmagam és mások megismerésében, megértésében is sokat segítettek. Úgy tudunk egyre inkább Önazonossá válni, hogy megértjük azt, hogy a múltban miért úgy alakult az életünk, elfogadjuk a jelenlegi helyzetet, állapotot és hozunk egy új döntést. Új nézőpontból látunk rá magunkra, az életünkre és így képesek vagyunk új választást hozni, és egyre magasabb szinten élni, azáltal, hogy a figyelmünket arra irányítjuk amit szeretnénk megtapasztalni az életünkben. A Kvantumérintés tanfolyam a szeretet és a hála erejére emlékeztet, a Brief coaching pedig a megoldás fókusz kialakításában támogat. A tudatosan meghozott döntés, a cselekvés és a kitartás elengedhetetlen része a változásnak, továbblépésnek.

Majd azáltal hogy egyre inkább visszataláltam a valódi Önmagamhoz, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy új világ, egy új valóság tárul fel előttem. Tulajdonképpen egy gondolkodásmód és életmódváltás történt az életemben a folyamat során. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt a tudást másoknak is átadjam, hogy segítsek abban, hogy más nézőpontból lássanak önmagukra és a körülöttük lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életük. A harmonikus, boldog élethez elengedhetetlen a testünk egészsége, az érzelmi és a mentális jólét. 

Hogyan zajlik a Lélek tudatosság konzultáció?

Minden alkalom más és más, de mindig épp olyan, ami a leginkább segít az adott pillanatban. A találkozó elején röviden elmondod, hogy mi az a probléma, életterület, amiben elakadtál. De ami még ennél is fontosabb az az, hogy megbeszéljük, hogy hová szeretnél eljutni. Tehát nem a problémával foglalkozunk, nem a miértekkel, hanem a megoldásra törekszünk, arra hogy hogyan születhet meg az, amit szeretnél, ahelyett, ami most van. Rá fogsz jönni, hogy melyek azok a lépések amiket érdemes megtenned és hogy mi az amit ha másképp csinálsz, akkor az eredmény is más lesz, mint korábban.

Nem azt bogozzuk, hogy mi miért volt, hanem új jövőt, új valóságot teremtünk. Azonban az új nézőpontból való rálátás eredményeként sok esetben megtörténik a múlt megértése, elfogadása, a megbocsátás és ezáltal az érzelmi sérülések felülírása. Egy döntés kell ahhoz, hogy változzon az életed, hogy ezentúl mást válassz, mint eddig. Ha megérted, hogy a múltad mit tanított akkor az segít az új választásban. A beszélgetés során rámutatok az erőforrásaidra, segítek tudatosítani azokat. Egy egyszerű, könnyed és örömet szerző technikával folyamatosan a kívánatos jövődre, a megoldásra fókuszálunk és a kérdésekkel tágítjuk a teret. Így új, csodás megoldások születhetnek. Beszélgetésünk alatt egy bizalmas, biztonságos közeget biztosítok, ahol nincs ítélkezés és elvárás csak szeretetteljes figyelem. És még az is lehet, hogy nem csak beszélgetünk, hanem más módon is segítjük a folyamatot, „belehelyezkedsz” valakinek a helyzetébe,  „beleállsz” bizonyos szituációkba stb., kihasználjuk a teret és alkalmazzunk  a testünk intelligenciáját is. 

Az életed nem csak rólad szól, hanem mindazokról az emberekről, akiket az életeddel érintesz. A Te változásod hat a családodra is (le és felmenő generációk), valamint a környezeted számára is példává, inspirációvá válsz.

FEDEZD FEL A CSODÁT AKI VAGY ❤️

Sok szeretettel várlak