Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Tökéletlenül Tökéletes Önmagad

Tökéletlenül Tökéletes Önmagad

Ebben a rövid videóban arról beszélek, hogy, lehet azt érzed, hogy nem vagy tökéletes, ennek ellenére tökéletesen jó vagy úgy ahogy vagy.

A tökéletesség egy illúzió. Felesleges ezt elvárni magadtól vagy bárki mástól.

Akkor érzed azt, hogy igazán élsz, ha sikerül kilépned a megfelelésekből és az elvárásokból, és vállalod a sebezhetőségedet.

Az emberek félnek az ítéletektől és azt gondolják, hogy ha nem tökéletesek akkor nem is szerethetők. Azonban ez egy hatalmas csapda, ugyanis, ha éled azt, aki Te vagy, akkor tudsz boldog lenni. Ekkor lesznek körülötted olyan emberek, akik valóban azért szeretnek, aki Te vagy, és már egyre kevésbé fognak érdekelni azok, akiknek esetleg Te nem vagy szimpatikus, mert rájössz, hogy velük egyszerűen nincs dolgod.

Bátorság kell ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból, és folyamatosan meghaladd azt, aki korábban voltál. Így válsz egyre önazonosabbá és így válik egyre teljesebbé az életed.

Számomra az, hogy videót készítettem egy hatalmas komfortzóna átlépés.

Egyáltalán nem lett tökéletes, és nagyon fura így visszanézni.

Az Ego-m kiabál, hogy ezt miért így mondtam, és hogy azt meg miért hagytam ki stb.

Ráadásul mindenféle rovarok röpködtek körülöttem, jöttek az emberek, kutyával, biciklivel, motorral, elkzedtek a közelben kopácsolni, szóval volt egy csomó zavaró tényező is, de végül csak elkészült. Azért előtte biztos ami biztos egy kis passion és levendula olajjal is bekentem magam, ezek segítenek a kommunikációban, és abban, hogy vállaljam magam megmutatását.

Ezzel is szeretném azt megmutatni, hogy nem baj, ha elsőre nem tökéletes, amit csinálsz, mert ha erre vársz, akkor sosem fogod elkezdeni. Lehet hibázni is, hiszen emberek vagyunk. A lényeg, hogy tanuljunk belőle és akarjunk mindig jobbak lenni.

Szeresd magadat, az embereket, és az életedet is úgy ahogy van, a tökéletlenségével együtt. Hiszen nincs olyan, hogy tökéletes, különbözőek vagyunk, és ez így jó.

Ez a legkockázatosabb, ha megmutatod az egyediségedet, de közben meg itt van a Te legnagyobb erősséged is, ezzel tudsz a legtöbbet adni a többi embernek, így lehet teljes az életed, ha ezt megmutatod, felvállalod.

Fogadjátok szeretettel az első videómat.