Az életünk Önmagunk felfedezése

Vágysz egy új minőségű életre, de félsz a változástól?
Mi lenne, ha most kezdődne az az életed amire mindig is vágytál?

A változástól való félelem természetes, azonban választhatod azt is, hogy a saját javadra fordítod. Ez az átmeneti, bizonytalan időszak egy óriási megújulási és fejlődési lehetőség mindenkinek. Te milyen kihívásokkal küzdesz? Minden probléma magában hordozza a megoldást is. ❤️ Talán ezt most még nem látod, de minden kihívás egy nagyobb jó felé vezet, ahhoz, hogy megtedd azt, aminek számodra most itt az ideje, ahhoz, hogy az életedben egy magasabb szintre lépj. Legyen számodra egy csodás újjászületés, egy új minőségű élet kezdete. 😊 Milyen életet élnél, ha bármit választhatnál?

Te mit választasz? Miben szeretnél megújulni?

 • valami új dologba kezdenél?
 • szeretnéd tudatosabban élni az életedet?
 • a nőiességedet szeretnéd megélni?
 • szegénységtudat helyett a bőségtudatosságot választanád?
 • azt szeretnéd, hogy a félelmeid helyett a szeretetteljes érzéseid és gondolataid vezéreljenek?
 • növelnéd az önbizalmadat, önszeretetedet, önbecsülésedet?
 • szeretnél az egészségedért tenni holisztikusan?
 • az önismeretet és önfejlődést választod?
 • megismernéd és kiteljesítenéd a saját egyediséget, egyéniségedet?
 • a vágyaid, céljaid megvalósításához szeretnél lendületet, támogatást kapni?
 • a kapcsolati problémáidat oldanád meg?
 • a múlt és a jövő helyett a jelenben szeretnél élni?
 • kikapcsolnád az állandó agyalást, kontrollt, irányítást?
 • több örömet, könnyedséget szeretnél megélni, élvezni az életet?
 • szeretnél beleálni a saját erődbe és ezáltal azt az életet teremteni, amire vágysz?

Ha úgy érzed jó lenne valaki, aki tud ebben támogatni, akkor szeretettel várlak az 1 órás ONLINE konzultációmon, ami 11 000 Ft/alkalom 😊
Segítek más nézőpontból rálátni a helyzetedre, arra fókuszálva, hogy milyen lehetőséget tartogat számodra ez a változás. ❤️

Mivel tudlak támogatni?

 • egyszerű eszközökkel, praktikákkal, gyakorlatokkal
 • kérdésekkel, melyek közelebb visznek a célodhoz
 • azzal, hogy egy nagyobb perspektívából látsz rá a jelenlegi helyzetre és ezáltal a megoldásra
 • ingyenes online programok ajánlásával
 • saját megoldásaim átadásával

Úgy érzed, hogy ez Neked szól? Lehet nem véletlen 😊
Képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha bármilyen életet választhatnál? ❤️

VÉLEMÉNYEK, AJÁNLÁSOK

Kedves, segítőkész, szeretetteljes magatartásával, hozzáértésével, türelmével, segít téged személyiséged fejlődésében, hogy megtaláld életedben, hogy mi és ki a fontos. Megtaláld a miértjeidet, felismerd önmagad erősségeit. Segít, hogy élni tudd az életed még akkor is, amikor nehéznek tűnik.
(E. Zsuzsa)
A találkozást követő 3. napon teljes bizonyossággal tudtam a helyes döntést egy nehéz szituációban. Hálás vagyok érte. Emőke a vendégei legjobb érdekeit szem előtt tartva támogatja az egyéni fejlődést. Aki élete egy-egy területén úgy érzi elakadt és támogatásra lenne szüksége, szeretettel ajánlom.
(K. Alexandra)

RÓLAM

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

A célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni a boldog, szeretetteli, bőséges, szabad és kiteljesedett élet megteremtésében.

Az elmúlt években intenzíven foglalkoztam Önismerettel. Ahogy az általában lenni szokott először a saját életemben megjelenő problémákra kerestem a megoldást. Meditációkra, konzultációkra, tanfolyamokra jártam. Több olyan eszközt, módszert, technikát ismertem és tapasztaltam meg ami segít felismeri és lebontani a régi tudatalatti hitrendszereket, melyek akadályoznak minket, abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk. Azáltal, hogy a figyelmünket arra irányítjuk amit szeretnénk megtapasztalni az életünkben át tudjuk írni a régi programokat.

Vaktor Orsi meditációival indult az utam, és azóta is folyamatosan részt veszek a programjain és olvasom a könyveit, melyek óriási támogatások számomra. Mindig új tudást és tapasztalást adnak, amely tágítja a teret és az érzékelésemet. Tanultam még többek között Theta Healing-et és az Access Consciousness-nek is több tanfolyamát elvégeztem. Támogatott még a Tarot és a Számmisztika is. Az Asztrozófia és a Kínai asztrológia tanfolyam által rengeteg kérdésemre választ kaptam, önmagam és mások megismerésében, megértésében is sokat segítettek. A Kvantumérintés tanfolyam a szeretet és a hála erejére emlékeztetett.

Majd azáltal hogy egyre inkább visszataláltam a valódi Önmagamhoz, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy új világ, egy új valóság tárul fel előttem. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt a tudást másoknak is átadjam, így ma már ezt teszem. Segítsek abban, hogy más nézőpontból láss önmagadra és a körülötted lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életed.

A Brief Coaching-nak köszönhetem azt, hogy az általam szerzett tudással, a megoldásra fókuszálva mások számára is támogatást tudok adni a változáshoz, életük tudatos teremtéséhez, egyszerű, gyakorlatias eszközökkel.

Hogyan történik az ONLINE konzultáció?

Időpont egyeztetés

E-mailben egyeztetünk egy kedvező időpontot, mely számodra is megfelelő, hogy 1 óráig zavartalanul, nyugodtan tudjunk beszélni. A 11 000 Ft-ot bankszámlára történő utalással tudod kiegyenlíteni, melyről a számlát e-mailben küldöm.

60 perces ONLINE konzultáció

Skype-on, messengeren (vagy esetleg valamelyik másik online platformon) röviden elmondod, hogy milyen kihívásokkal küzdesz. Majd a megoldásra fókuszálva különböző eszközökkel támogatlak abban, hogy saját magad találd meg a válaszaidat. Hiszem, hogy minden válasz bennünk van. Azonban amíg megtanulunk erre a belső hangra figyelni, addig jól jön a külső támogatás. 

Bizalmas, támogató, szeretetteli közeget biztosítok a problémáid megoldásához, a kiteljesedésedhez és a csodák megéléséhez.

FEDEZD FEL A CSODÁT AKI VAGY ❤️

Sok szeretettel várlak