Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

MEGENGEDÉS Vizualizációs játék

Elengedés és megengedés

MEGENGEDÉS Vizualizációs Játék

Sokat lehet hallani, olvasni, hogy az elengedés mennyire fontos. Azonban sok embernél az elengedéshez valaminek az elvesztése kapcsolódik, és éppen ezért tűnik olyan nehéznek. Ha az elengedésre gondolunk akkor egyből bekapcsol egy összehúzó, rossz érzés. De mi is az, amit érdemes elengedni: aggodalom, neheztelés, szenvedés, ragaszkodás, kétségek, félelem, fájdalom, düh, harag, bizalmatlanság, kishitűség, önbizalomhiány, értéktelenség érzése stb. Tehát mindazok az érzések, és helyzetek, melyek nem szolgálnak minket. És itt jön a csavar.

Mi lenne, ha inkább ezek helyett arra figyelnénk, amit szeretnénk. Ugyanis, ahol a figyelem ott az energia. Tehát ne arra figyeljünk, hogy mi az, amit el kell engedni, hanem azokra a pozitív érzésekre, megélésekre, melyeket szeretnénk behívni az életünkbe, melyekből szeretnénk még többet tapasztalni. Ilyenek az öröm, a könnyedség, hála, béke, nyugalom, szeretet, bőség, harmónia, egészség stb. Ugyanis, ha ezeket megengedjük magunknak, akkor a negatív érzések is elengedésre kerülnek. Hiszen lehetetlen egyszerre, egyidőben jól és rosszul is érezni magunkat.

Így lesz az elengedés nehéz érzése helyett könnyed megengedés.

Ahelyett, hogy arra figyelünk, hogy mit veszítünk, figyeljünk inkább az ajándékok befogadására. Így a tér nem beszűkül, hanem kitágul körülöttünk, és egyre több csoda, öröm, ajándék, lehetőség érkezik az életünkbe, tehát kinyílik, kitárul az életünk, mert teret engedünk a jó dolgoknak.

Az elengedés és a megengedés tulajdonképpen ugyanannak a két oldala, az egyik nincs a másik nélkül. Az élet természetes folyamata, amelyben vannak kihívások, azonban ebből a nézőpontból nézve mégis könnyebb és hatékonyabb. Ha nem tudod elengedni a régit, a megszokottat, akkor nem tud megérkezni az új. Ha haladni, fejlődni szeretnél, és egyre több jót tapasztalni az életben, akkor tudnod kell, hogy megérdemled. Te is, ugyanúgy, mint mindenki más is.

Tehát válaszd a többet, a jobbat, a szebbet, a boldogabbat, a teljesebbet stb. és engedd, hogy megérkezzen az az élet, amit szeretnél. Engedd meg, hogy az történjen, ami számodra a legjobb. Azt, hogy ez pontosan hogyan valósul meg bízd az Univerzumra, a Forrásra, az Istenre, arra a felsőbb tudatosságra, akiben Te hiszel. Ez nem mindig úgy jelenik meg, ahogy Te elképzelted, de bízz a folyamatban, végül rá fogsz jönni, hogy minden úgy történik, ahogy a legnagyobb ajándék tud megérkezni. Ebben segít ez a hanganyag.

Ha van olyan rész, ahol nagyon nagy ellenállást érzel a hanganyag többszöri meghallgatása után is, akkor azzal a témával érdemes külön is foglalkozni, ez azt jelzi, hogy a tudatalattidban van egy olyan program, ami már nem szolgál Téged és ezzel lekorlátozod saját magadat. Mi az, ami most lehetséges, ami eddig még sosem?

A hanganyag kb. 15-20 percet igényel Tőled, azért, hogy könnyedén be tudd illeszteni a napodba. Érdemes többször is újrahallgatni, mert mindig más élményt nyújt és mindig újabb szinteken hat.

Biztosíts magadnak csendes, nyugodt körülményeket. Párologtathatsz közben illóolajat, ami segíti a lecsendesedést. A lényeg, hogy éld át, érezd át. Az érzéseiddel fogod tudni megteremteni azt, hogy az legyen a valóságod, amit szeretnél.

A MEGENGEDÉS vizualizációs játék hanganyag ára 2 990 Ft . Azonban, ha MOST megrendeled, akkor bármelyik másik hanganyagot választhatod mellé ajándékba, tehát egy árárt 2-t kapsz.

Élj Te is ezzel a nagyszerű lehetősséggel, legyen a Tied mindkét hanganyag.

*Az akció 2022. június 30-ig érvényes.

MEGRENDELÉS: 

Írj az alábbi e-mail címre: atudatossagcsodai@gmail.com vagy

töltsd ki az alábbi MEGRENDELÉSI ŰRLAP-ot:

(Kérlek, hogy a TÁRGY mezőbe írd be azt hogy MEGENGEDÉS + az ajándék vizualizációs játék rövid nevét amit választottál)

  Itt találod a további vizualizációs játékokat, melyek közül választhatsz egyet ajándékba:

  Anyagi BŐSÉG vizualizációs játék

  A Bőségről legtöbb embernek a sok pénz jut eszébe, de a bőség ennél sokkal több. Magába foglalja a szeretetteljes emberi kapcsolatokat, az elegendő szabadidőt, azt, hogy azzal töltjük az időnk nagy részét, amit szeretünk csinálni, amiben jól érezzük magunkat. A saját jóllétünkkel, kiteljesedésünkkel tudunk a legtöbbet adni magunknak és mindenki másnak is.

  Ez a rövid vizualizációs játék segít abban, hogy a BŐSÉG létállapotába kerülj.

  Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

  Ha egyedül vagy és szeretnéd hogy megjelenjen az életben a Társ, vagy a jelenlegi párkapcsolatodat szeretnéd magasabb szintre emelni, akkor ez a hanganyag támogatni fog ebben. Segít, hogy olyan minőségű párkapcsolatot tudj megélni, amelyikben a mély érzelmek, a testi-lelki harmónia, a könnyedség, az öröm, a játékosság, a boldogság van jelen. Ahol a nő éli a NŐ-t és a férfi FÉRFI-ként van jelen, egymást támogatva, emelve, egymással szövetségben.

  Boldog Párkapcsolat vizualizációs játék

  A boldog párkapcsolat megteremtéséhez elengedhetetlen az, hogy szeresd magad, szeresd a női létet, az életedet. Ez a hanganyag segít abban, hogy beleszeress Önmagadba, lásd meg, hogy milyen csodálatos NŐ vagy és a belső ragyogásod széppé varázsoljon.

  Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

  Ragyogó NŐ Önszeretet vizualizációs játék

  HÁLA vizualizációs játék

  Azt tartják, hogy a hála a legerősebb ima.

  Amikor hálásak vagyunk, akkor ez az életünk minden területére pozitív hatással van, és elkezdenek csodák érkezni az életünkbe.

  Ha minden nap hálát adsz valamiért akkor az Élet még több olyan dolgot hoz hozzád amiért hálás lehetsz.

  A hanganyagokat, vizualizációs játékokat kérem ne használják (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakemberek foglalkozhatnak):
  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban)
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, antidepresszánsok, erős nyugtató stb.)
  • depressziós
  • epilepsziás
  • pánikrohamok esetén
  • bipoláris zavar
  • bármilyen rohammal járó betegség, agresszió, nagyon labilis lelkiállapot
  • mentális zavarral küzdők

  Az általam végzett tevékenységek semmilyen formában nem minősülnek egészségügyi tevékenységnek, gyógyításnak. Hanganyagaimat, szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére használja, veszi igénybe!  Lásd: Jogi nyilatkozat