ACCESS Facelift®

Energetikai fiatalítás és ránctalanítás

Itt a megújulás és az újjászületés ideje 😊  Az ACCESS Facelift® hatására megjelenik a belső ragyogásod és a külső szépséged. Segít megőrizni a fiatalságodat, kisimítja a ráncaidat és akár az egész életedet. Mi lenne ha végre az a csodálatos NŐ lennél, aki valójában vagy? Mi lenne, ha most kezdődne el az az életed, amire mindig is vágytál? ❤️

A nézőpontjaink, hitrendszereink, átvett mintáink nyomot hagynak a testünkön. Amennyiben a testben tárolt energiában változást idézünk elő ez a külső megjelenésünkön is látható, tartós fiatalodást, szépülést eredményez. Az Access Facelift®-nek az arcon és az egész testen emelő, feszesítő hatása van. Nagyon sokféle helyreállítási és regenerálási energia fut a háttérben a kezelés során. (rendszereink helyreállítása, sejtmemória törlése, részecskék és szövetek helyreállítása, a nézőpontjaink törlése az anyagról, másolások oldása, traumák és elerőtlenedés oldása stb.)

Miben segíthet?

Belül:

  • energetizál
  • könnyebbnek érzed a tested
  • belső kisugárzásod megváltozik, ragyogóvá válsz
  • oldja az egészséggel, öregedéssel kapcsolatos nézőpontjaidat
  • a testeddel kapcsolatos önítéleteket feloldja
  • változást hozhat az életviteledben és a szokásaidban is

Kívül:

  • arc és dekoltázs feszesítés
  • fiatalosabb külső
  • hegek, ráncok, foltok csökkentése
  • ragyogó tekintet

Ha elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezded megváltoztatni a viszonyodat mindenhez az életben. Az Access Facelift® segít abban is, hogy beleállj az erődbe, láthatóvá válj, hogy elfogadd és szeresd magad.

Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, és ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal) akkor tartós hatást érhetünk el. 

Szeretnél ragyogóan szép és fiatalos lenni? Jelentkezz be még ma, sok szeretettel várlak. 2020. júniusban kedvezményesen 14 500 Ft helyett 9 900 Ft/alkalom áron próbálhatod ki. 😊 (1 alk 90 perc)

RÓLAM

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

Az elmúlt 6 évben intenzíven foglalkoztam Önismerettel. Ahogy az általában lenni szokott először a saját életemben megjelenő problémákra kerestem a megoldást. Meditációkra, konzultációkra, tanfolyamokra jártam. Több olyan eszközt, módszert, technikát ismertem és tapasztaltam meg ami segít felismeri és lebontani a régi tudatalatti hitrendszereket, melyek akadályoznak minket, abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk. Azáltal, hogy a figyelmünket arra irányítjuk amit szeretnénk megtapasztalni az életünkben át tudjuk írni a régi programokat.  Tanultam többek között Theta Healing-et és az  Access Consciousness®nek több tanfolyamát is elvégeztem, és folyamatosan tanulok újabbakat is. Támogatott még a Tarot és a Számmisztika is. Az Asztrozófia és a Kínai asztrológia tanfolyam által rengeteg kérdésemre választ kaptam, önmagam és mások megismerésében, megértésében is sokat segítettek. A Kvantum érintés által megtapasztaltam a szeretet óriási átformáló erejét.

Majd azáltal hogy egyre inkább visszataláltam a valódi Önmagamhoz, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy új világ, egy új valóság tárul fel előttem. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt a tudást másoknak is átadjam, hogy segítsek abban, hogy más nézőpontból lássanak önmagukra és a körülöttük lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életük. 

A Brief Coaching-nak köszönhetem azt, hogy az általam szerzett tudással, a megoldásra fókuszálva mások számára is támogatást tudok adni a változáshoz, életük tudatos teremtéséhez, egyszerű, gyakorlatias eszközökkel.

Hogyan történik az ACCESS Facelift®?

Egy masszázs ágyon fekszel, és én a kezemet a dekoltázs, a nyak, az arc és a fej különböző részeire helyezem kellemes, megnyugtató érintésekkel. Ezáltal beindulnak az energiák az egész testedben. 29 féle különböző energiával dolgozunk, mely újrateremti a testet sejtszinten és DNS-szinten is.

Helyszín: Budapest, VII. ker. Erzsébet krt. 35. Kreaktivita Központ

FEDEZD FEL A CSODÁT AKI VAGY ❤️

Sok szeretettel várlak