Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest, IX. kerület, Páva u. 27-29.

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

A célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni a boldog, szeretetteli, bőséges, szabad és kiteljesedett élet megteremtésében.  Az elmúlt 6 évben intenzíven foglalkoztam Önismerettel. Tulajdonképpen egy teljes gondolkodásmód és életmódváltás  történt az életemben, visszataláltam a valódi Önmagamhoz és egy új valóság tárult fel előttem. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt a tudást másoknak is átadjam, hogy segítsek abban, hogy más nézőpontból lássanak önmagukra és a körülöttük lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életük. A harmonikus, boldog élethez elengedhetetlen a testünk egészsége, és az érzelmi és mentális jólét. Az alábbi lehetőségekkel tudlak támogatni az utadon.

A ZYTO scan állapotfelmérés pontos képet ad a szervezet aktuális állapotáról, mely alapján holisztikus rálátást nyerünk arra, hogy mire van szüksége a testednek és mivel tudod megtámogatni az érzelmi egyensúlyodat.  

A Lélek tudatosság konzultáció a saját módszerem, melyen az önismereti utamon szerzett tudás átadása által, intuitív kérdésekkel, új nézőpontból való rálátással és a Brief coaching egyes elemeinek az alkalmazásával segítek  abban, hogy saját magad találd meg a válaszaidat.

Hiszem, hogy minden válasz bennünk van. Azonban ameddig az önismereti út során az ember eljut odáig, hogy már egyedül is képes meghallani a lelke hangját és megbízni abban, követni azt, addig érdemes külső segítséget igénybe venni. Ez az út nem mindig könnyű, bátorságra van szükség hozzá, de mégis szép, és szerintem csak így érdemes élni, ez vezet el az egyre boldogabb, örömtelibb, kiteljesedett élethez. Bizalmas, támogató, szeretetteli közeget biztosítok a problémáid megoldásához, a döntéseid meghozatalához, Önmagad megismeréséhez, a kiteljesedésedhez és a csodák megéléséhez.