Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

Kovács Emőke vagyok, végzettségem közgazdász, azonban az alapvetően racionális gondolkodásom mellett mindig érdekelt a látható világ mögötti láthatatlan erők működése.

A célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni a boldog, szeretetteli, bőséges, egészséges, szabad és kiteljesedett élet megteremtésében.  Az elmúlt években intenzíven foglalkoztam Önismerettel. Tulajdonképpen egy teljes gondolkodásmód és életmódváltás  történt az életemben, visszataláltam a valódi Önmagamhoz és egy új valóság tárult fel előttem. Egyre erősebben éreztem a lelkem hívását arra, hogy ezt az önismereti utamon szerzett tudást másoknak is átadjam, így ma már ezt teszem. Segítsek abban, hogy más nézőpontból láss önmagadra és a körülötted lévőkre, és ezáltal könnyebbé, boldogabbá váljon az életed. A harmonikus, boldog élethez elengedhetetlen a testünk egészsége, és az érzelmi és mentális jólét. Az alábbi lehetőségekkel tudlak támogatni az utadon:

A Lélek tudatosság konzultáció a saját módszerem, melyen az önismereti utamon szerzett tudás átadása által, intuitív kérdésekkel, új nézőpontból való rálátással és a Brief coaching egyes elemeinek az alkalmazásával segítek  abban, hogy saját magad találd meg a válaszaidat.

Az Access Bars kezelés során egy relaxált állapotba kerülsz. Hatására feloldódnak a tárolt blokkok, viselkedési minták, negatív hitrendszerek és élmények energetikai lenyomatai úgy, hogy nem kell újra átélned a traumákat. Könnyedén, erőfeszítés nélkül tudod elengedni mindazt, ami gátol. Megnyit a befogadásra, így több lehetőséged lesz folyamatosan nagyobbat, bőségesebbet teremteni.

Hiszem, hogy minden válasz bennünk van. Azonban ameddig az önismereti út során az ember eljut odáig, hogy már egyedül is képes meghallani a lelke hangját és megbízni abban, követni azt, addig érdemes külső segítséget igénybe venni. Ez az út nem mindig könnyű, bátorságra van szükség hozzá, de mégis szép, és szerintem csak így érdemes élni, ez vezet el az egyre boldogabb, örömtelibb, kiteljesedett élethez. Bizalmas, támogató, szeretetteli közeget biztosítok a problémáid megoldásához, a döntéseid meghozatalához, Önmagad megismeréséhez, a kiteljesedésedhez és a csodák megéléséhez.