Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest

 

 

Mi az ACCESS Consciousness®?

Az Access Consciousness® olyan eszközök és technikák (Bars kezelés, Test kezelések, Élj kérdésben, Minden egy érdekes nézőpont stb.) összessége, melyek a tudatosságot segítik. Access Consciousness®, azaz hozzáférés a tudatossághoz. Amerikában hozták létre és ma már több mint 170 országban van jelen. Az Access célja megerősíteni mindenkit a saját tudásában. Ez arról szól, hogy Te tudod, hogy mi Igaz Neked, mi működik számodra. Eljuttat addig a pontig, amikor képessé válsz arra, hogy Önmagadban változást teremts. Az Access eszközei segítenek egy új valóság megteremtésében, valódi Önmagad megélésében és egy örömtelibb, boldogabb élet kialakításában.

Több, mint 20 évvel ezelőtt Gary Douglas-nek, az Access alapítójának az életében elérkezett az a pont, amikor semmi sem sikerült. Éveket töltött azzal, hogy értelmet adjon az életének, és hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, melyek állítólag boldoggá teszik . Amikor kifogyott az ötletekből elkezdett kérdéseket feltenni az Univerzumnak: Mit tudnék tenni, létrehozni amivel az életemet és a világot egy jobb hellyé tehetném?  Mi lehetnék hogy érdemes legyen élni az életemet? A feltett kérdések hatására felismerte médiumi adottságait, és az így szerzett információk átadásával elkezdte az embereket facilitálni a nagyobb tudatosságra. Majd folyamatosan jöttek létre az újabb eszközök és tanfolyamok. Amerikában híres előadó és bestseller író, 23 könyvet írt.

Később csatlakozott az Accesshez Dr. Dain Heer is, aki ma már társteremtője a módszernek.

 

Az Access egyik legfontosabb eszköze – KÉRDÉSKÉNT ÉLNI

Az Access a kérdésekkel kezdődött. A kérdés megnyitja a lehetőségek terét, míg a válaszok beszűkítenek. A válaszok keresése helyett kérdések feltevésével tudjuk elengedni a berögzült nézőpontjainkat, melyek nem tudatos szinten határozzák meg mindennapjainkat. A kérdésekkel nyitottá válunk a befogadásra és minden lehetőséget képesek leszünk befogadni az adott pillanatban. A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékkal halmoz el minket, de mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be az alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. A kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, új kapukat és lehetőségeket tárva elénk.

Két alapkérdés: Mi más lehetséges? Hogyan lehetne ez ennél (is) jobb?

Ezeket gyakorlatilag bármelyik szituációban használhatod. Csak tedd fel a kérdést és ezzel teret nyitsz az új lehetőségek beérkezésének.

Az Univerzumban végtelenek a lehetőségek, csak mi korlátozzuk le magunkat. Ezen korlátok feloldásához nagyszerű kérdés lehet még:

Mi kellene ahhoz, hogy … ?

(bármit behelyettesíthetsz, amit szeretnél, hogy része legyen az életednek)

 

Az Access mantrája:

„Az életben minden könnyedén, örömtelien és ragyogva árad felém”

Ismételd reggel és este 10-szer, és minden olyan helyzetben, amikor azt érzed, hogy nehéz, hogy nem tudod a megoldást. Majd figyelj és várd, hogy milyen csoda történik.

 

Az Access TISZTÍTÓ mondata:

“Helyes, helytelen, jó, rossz, POC, POD, mind a 9, rövidek, fiuk és túlontúl.”

Az Access tisztító mondata olyan, mint a varázspálca. Bármikor, ha olyan érzelmed, gondolatod, hitrendszered bukkan fel amit már szeretnél elengedni, törölni, akkor használhatod. A tisztítómondat gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve, kódolva; megkerüljük vele a tudatos elmét. Arra tervezték, hogy energiákat hozzon fel és megtisztítsa azokat. A döntés, hogy nekem ez nem kell és elengedem, megerősítve a törlőmondattal, megszabadít tőle.

 

Az Access kezelései: