Kovács Emőke, E-mail: atudatossagcsodai@gmail.com, Tel.: +36704327120

E-mail

atudatossagcsodai@gmail.com

Telefonszám

06/70/432-7120

Cim

Budapest, IX. kerület, Páva u. 27-29.

111 kérdés ami közelebb visz Önmagadhoz (INGYENES)

 

 

Az életünk különböző területein találkozhatunk kihívásokkal.
Amikor egy probléma megjelenik, akkor az első, természetes reakciónk a félelem és a bezáródás érzése. Azonban minden probléma magában hordozza a megoldást is

A jó kérdések nyitják a teret és megoldásra irányítják a figyelmedet. A kérdéseket több életterületre bontottam, azonban nagy részük akár ugyanígy, akár kis módosítással bármilyen helyzetben segíteni tud. Ezeket inspirációként szántam, hogy találd meg a Te saját kérdéseidet és válaszaidat. Valószínűleg lesznek olyan kérdések, melyeket először nem értesz és akár hülyeségnek tartasz. Ezek lesznek azok, melyek segítenek kijönni a megszokott gondolati sémáidból.

Mielőtt használni kezdenéd, érdemes kicsit elcsendesedned. Rád bízom, hogy hogyan használod őket. Átolvashatod az összeset, vagy kinyomtathatod és húzhatsz közülük, vagy témakörönként, vagy csak úgy találomra kiválasztasz egyet/néhányat. Ha felteszed a kérdéseket jönni fognak a válaszok, légy őszinte magadhoz és várd kíváncsian. Van, amikor érdemes elgondolkodni és akár le is írni a válaszokat, és van olyan amikor később üzen majd az Univerzum. A lényeg a könnyedség és a játékosság.

Ha elkezded használni az életedben a kérdéseket, akkor egy idő után azt fogod észrevenni, hogy egy-egy nehezebb szituációban automatikusan jönnek elő a saját kérdéseid és megoldásaid. Minél többet gyakorolsz annál gyorsabban fog menni. Ahhoz, hogy változás legyen Te is kellesz. Időt és energiát kell tenni a gyakorlásba, de ha így teszel, akkor annak meg lesz az eredménye is. A kérdések olyanok, mint egy-egy „varázspálca”. A csodák benned vannak, általad jelennek meg.

 Te mit fogsz átvarázsolni az életedben?

Kérem INGYENESEN a 111 kérdést, ami közelebb visz Önmagamhoz:

Név*
Email*
Megismertem az Adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok, hogy részemre Kovács Emőke hírlevelet küldjön.